2009. 10. 01.

Na jól megfáztam...

Sajnos tegnap óta elég náthás vagyok, így most rengeteg teát iszok. Na nem mintha ez olyan nagy probléma lennem, hiszen amúgy is elég nagy teafogyasztó vagyok. :) Most egy nagyon finom menta a kedvenc. Teázgatás közben azért jutott egy kis időm arra is, hogy alkossak. Néhány kártyát sikerült összehoznom, amiknek a sarkait teatasakokkal díszítettem. Szerintem üdvözlőkártyákként fogom hasznosítani őket. Érdekességük, hogy a tasak azon részét használtam fel, amit eredetileg ki szoktam dobni, mert ez a hátulja és nincs rajta különösebb minta.
Tegnap előtt jelentkeztem Latinka játékára és már meg is van, hogy ki készít nekem ajándékot. Anikó fog meglepni valamivel. Csak még azt nem tudom, hogy én kit fogok meglepni. :( Pedig már vannak ötleteim az ajándékot illetően!
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
Úgy látszik, hogy nehezet kérdeztem tőletek néhány napja, mert még nem sikerült megfejtenie senkinek sem, hogy mit is ábrázolhat az a bizonyos rejtélyes minta. Annyit azért már sikerült kitalálnotok, hogy egy élőlényről van szó méghozzá egy növényről, ami történetesen egy virág. Újabb segítségként annyit teszek még hozzá, hogy egy szárazságot igen jól tűrő virágról van szó, ami ha virágzik igencsak gyönyörű tud lenni! Remélem tudtam segíteni. Várom a tippeket, ill. a helyes megfejtést.

4 megjegyzés:

 1. Ez már nagy segítség,én már azonnal tippelnék. Talán kaktusz?
  Nagyon jók lettek az alkotások. Jobbulást kívánok!

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Mielőbbi gyógyulást kívánok! Tegnap feladtam a borítékot a tasakokkal! :)

  VálaszTörlés
 3. Igen Kataanya kaktuszról van szó, de te már a második megfejtő vagy sajnos!:(

  Köszönöm Kriszti a jókívánságot és a tasakokat is!

  VálaszTörlés
 4. Nahát! Most látom csak, hogy megvan az ajándéklánc következő láncszeme. Te vagy az Kataanya, neked fogok készíteni ajándékot!

  VálaszTörlés

Köszi hogy írsz nekem ! :)